Euro valt terug weer terug onder 1,38 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer een kleine vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3783 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,701%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs zwaar onderuit, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1305 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) trappelde min of meer ter plaatse, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99,75 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug weer terug onder 1,38 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer een kleine vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3783 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,701%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs zwaar onderuit, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1305 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) trappelde min of meer ter plaatse, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99,75 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.