Boeing is een opvallende stijger, de vliegtuigbouwer haalde op de eerste dag van de Dubai Air Show een recordaantal bestellingen binnen. Ook Tyson Foods heeft de wind in de zeilen, dit bedrijf maakte vanmiddag beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend.

Bank of America Merrill Lynch verlaagde anderzijds het advies voor Microsoft, meer bepaald van houden naar verkopen. Volgens sommige analisten is het op de huidige koersniveaus misschien stilaan tijd om aan wat winstnemingen te denken, mogelijk is er een correctie op komst.

Boeing is een opvallende stijger, de vliegtuigbouwer haalde op de eerste dag van de Dubai Air Show een recordaantal bestellingen binnen. Ook Tyson Foods heeft de wind in de zeilen, dit bedrijf maakte vanmiddag beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. Bank of America Merrill Lynch verlaagde anderzijds het advies voor Microsoft, meer bepaald van houden naar verkopen. Volgens sommige analisten is het op de huidige koersniveaus misschien stilaan tijd om aan wat winstnemingen te denken, mogelijk is er een correctie op komst.