Dat gold in elk geval voor Hewlett-Packard, Home Depot en Medtronic uit de Verenigde Staten en ook voor het Britse Vodafone. In Nederland presenteerde SBM-Offshore in een trading update voorlopige resultaten conform de verwachtingen.

Het resultatenseizoen is voor de belangrijke bedrijven nu voorbij. Van het macro-economische front komen er de komende week wel veel cijfers.

De belangrijkste zijn cijfers over het consumentenvertrouwen in veel landen (Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk), die een indicatie zullen geven over de toekomstige consumentenuitgaven.

Daarnaast zullen er gegevens worden gepubliceerd over de inflatie in Duitsland, Nederland en Japan en over de Duitse detailhandelsverkopen.

Dat gold in elk geval voor Hewlett-Packard, Home Depot en Medtronic uit de Verenigde Staten en ook voor het Britse Vodafone. In Nederland presenteerde SBM-Offshore in een trading update voorlopige resultaten conform de verwachtingen. Het resultatenseizoen is voor de belangrijke bedrijven nu voorbij. Van het macro-economische front komen er de komende week wel veel cijfers. De belangrijkste zijn cijfers over het consumentenvertrouwen in veel landen (Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk), die een indicatie zullen geven over de toekomstige consumentenuitgaven. Daarnaast zullen er gegevens worden gepubliceerd over de inflatie in Duitsland, Nederland en Japan en over de Duitse detailhandelsverkopen.