Uit het buitenland zullen deze week de farmaceuten Merck, GlaxoSmithKline en Astra Zeneca hun resultaten over het vierde kwartaal van 2013 presenteren.

Daarnaast zijn de Zwitserse banken UBS en Credit Suisse aan de beurt en zullen ook de resultaten van Walt Disney het licht zien. In Nederland zijn de meest opvallende bedrijven AKZO Nobel, KPN en Nutreco en zullen voorts de vastgoedbedrijven Wereldhave, Unibail Rodamco en Eurocommercial Properties hun resultaten publiceren.

Op macro-economisch gebied komt het belangrijkste nieuws uit de Verenigde Staten met de definitieve cijfers van de inkoopmanagers en aan het einde van de week natuurlijk de werkgelegenheid en werkloosheid over januari.

Donderdag zal er voorts een persconferentie zijn van de Europese Centrale Bank over het monetaire beleid en zal ook de Bank of England haar rentebesluit (en eventueel andere beleidsmaatregelen) bekendmaken.

Uit het buitenland zullen deze week de farmaceuten Merck, GlaxoSmithKline en Astra Zeneca hun resultaten over het vierde kwartaal van 2013 presenteren. Daarnaast zijn de Zwitserse banken UBS en Credit Suisse aan de beurt en zullen ook de resultaten van Walt Disney het licht zien. In Nederland zijn de meest opvallende bedrijven AKZO Nobel, KPN en Nutreco en zullen voorts de vastgoedbedrijven Wereldhave, Unibail Rodamco en Eurocommercial Properties hun resultaten publiceren. Op macro-economisch gebied komt het belangrijkste nieuws uit de Verenigde Staten met de definitieve cijfers van de inkoopmanagers en aan het einde van de week natuurlijk de werkgelegenheid en werkloosheid over januari. Donderdag zal er voorts een persconferentie zijn van de Europese Centrale Bank over het monetaire beleid en zal ook de Bank of England haar rentebesluit (en eventueel andere beleidsmaatregelen) bekendmaken.