Er is een nachtmerrie voor de beurzen op komst, waarbij Edwards zelfs van een "Freddie Kruger-Like Nightmare" scebario durft gewagen, dit naar de film Nightmare on Elm Street waar Freddie Kruger het hoofdpersonage in was. De daling van de ISM-indices kan het sein geven om de beurskoersen fors te doen dalen.

De correctie zou volgens Edwards ongekende afmetingen kunnen aannemen, waarbij de beurskoersen teruggestuurd worden naar niveaus die sinds een generatie niet meer zijn opgetekend. De beleggers zullen opgesloten in de nachtmerrie en niet meer heelhuids kunnen ontsnappen.

Er is een nachtmerrie voor de beurzen op komst, waarbij Edwards zelfs van een "Freddie Kruger-Like Nightmare" scebario durft gewagen, dit naar de film Nightmare on Elm Street waar Freddie Kruger het hoofdpersonage in was. De daling van de ISM-indices kan het sein geven om de beurskoersen fors te doen dalen. De correctie zou volgens Edwards ongekende afmetingen kunnen aannemen, waarbij de beurskoersen teruggestuurd worden naar niveaus die sinds een generatie niet meer zijn opgetekend. De beleggers zullen opgesloten in de nachtmerrie en niet meer heelhuids kunnen ontsnappen.