Het rendement dat het bedrijf maakt op geïnvesteerd kapitaal komt opnieuw uit op enkele tientallen procenten.

Dit demonstreert dat het concurrentievoordeel intact blijft. Zelfs tijdens uitdagende marktomstandigheden blijft Nestlé een belangrijke partner voor retailers wereldwijd.

De groei in ontwikkelde markten, met name in Europa, bleef achter in 2013. ABN Amro verwachtt erg weinig verbetering voor 2014. In opkomende markten was er sprake van 9,3 procent groei.

Dit is licht hoger dan wat de meeste andere Fast Moving Consumer Goods (FMCG)-bedrijven tot nu toe rapporteerden over 2013. Uiteindelijk heeft ABN Amro toch een koopadvies voor het aandeel.

Het rendement dat het bedrijf maakt op geïnvesteerd kapitaal komt opnieuw uit op enkele tientallen procenten. Dit demonstreert dat het concurrentievoordeel intact blijft. Zelfs tijdens uitdagende marktomstandigheden blijft Nestlé een belangrijke partner voor retailers wereldwijd. De groei in ontwikkelde markten, met name in Europa, bleef achter in 2013. ABN Amro verwachtt erg weinig verbetering voor 2014. In opkomende markten was er sprake van 9,3 procent groei. Dit is licht hoger dan wat de meeste andere Fast Moving Consumer Goods (FMCG)-bedrijven tot nu toe rapporteerden over 2013. Uiteindelijk heeft ABN Amro toch een koopadvies voor het aandeel.