Daaruit blijkt dat die de voorkeur geven aan het stimuleren van de economische groei boven het korten van het deficiet op de begroting. Anderzijds is een groot deel van de NABE-leden van mening dat er geen nieuw stimuleringspakket moet komen.

Wel zouden er maatregelen moeten worden genomen om de tewerkstelling te bevorderen. De 84 ondervraagde NABE-leden zijn van mening dat de arbeidsmarkt de sleutel tot het economisch herstel blijft.

Uit de recent gepubliceerde indicatoren blijkt dat de economische groei in de Verenigde Staten na de recente recessie duidelijk aan het vertragen is. In sommige kringen is de vrees voor een double-dip recessie toegenomen.

Daaruit blijkt dat die de voorkeur geven aan het stimuleren van de economische groei boven het korten van het deficiet op de begroting. Anderzijds is een groot deel van de NABE-leden van mening dat er geen nieuw stimuleringspakket moet komen. Wel zouden er maatregelen moeten worden genomen om de tewerkstelling te bevorderen. De 84 ondervraagde NABE-leden zijn van mening dat de arbeidsmarkt de sleutel tot het economisch herstel blijft. Uit de recent gepubliceerde indicatoren blijkt dat de economische groei in de Verenigde Staten na de recente recessie duidelijk aan het vertragen is. In sommige kringen is de vrees voor een double-dip recessie toegenomen.