Momenteel zijn er in de Verenigde Staten meer dan 2500 brouwerijen operationeel in de Verenigde Staten, terwijl er nog ongeveer 1500 anderen in oprichting zijn. Het ziet er naar uit dat de Amerikanen helemaal gek zijn geworden van de biercultus en alles wat er mee samenhangt.

Na tulpen en huizen kan de volgende zeepbel imploderen in de biersector. Het lijkt namelijk onwaarschijnlijk dat er op de markt naast een aantal grote spelers plaats zal zijn voor honderden kleine en middelgrote brouwerijen. Veel van die brouwerijen zullen niet winstgevend zijn en zodoende gedwongen om op termijn failliet te gaan.

Momenteel zijn er in de Verenigde Staten meer dan 2500 brouwerijen operationeel in de Verenigde Staten, terwijl er nog ongeveer 1500 anderen in oprichting zijn. Het ziet er naar uit dat de Amerikanen helemaal gek zijn geworden van de biercultus en alles wat er mee samenhangt. Na tulpen en huizen kan de volgende zeepbel imploderen in de biersector. Het lijkt namelijk onwaarschijnlijk dat er op de markt naast een aantal grote spelers plaats zal zijn voor honderden kleine en middelgrote brouwerijen. Veel van die brouwerijen zullen niet winstgevend zijn en zodoende gedwongen om op termijn failliet te gaan.