Inmiddels lijkt er een tweede blauwdruk op komst te zijn, eveneens in Europa. Na Cyprus kan ook het spaargeld in de Oekraïne aangeslagen worden, er is namelijk sprake van alle rekeningen boven 100.000 hryvnia af te romen. Mogelijk gebeurt dit onder druk van het Internationaal Monetair Fonds.

De Oekraïne kan dus Cyrpus 2.0 worden. Voorlopig zou er sprake zijn van een aanslag van 1,50% van het spaargeld bij de Oekraïnse banken. Iedereen vraagt zich nu af welk land de volgende kandidaat voor het aanslaan van het spaargeld zal worden. Het spreekt voor zich dat niemand daar echt zit op te wachten.

Inmiddels lijkt er een tweede blauwdruk op komst te zijn, eveneens in Europa. Na Cyprus kan ook het spaargeld in de Oekraïne aangeslagen worden, er is namelijk sprake van alle rekeningen boven 100.000 hryvnia af te romen. Mogelijk gebeurt dit onder druk van het Internationaal Monetair Fonds. De Oekraïne kan dus Cyrpus 2.0 worden. Voorlopig zou er sprake zijn van een aanslag van 1,50% van het spaargeld bij de Oekraïnse banken. Iedereen vraagt zich nu af welk land de volgende kandidaat voor het aanslaan van het spaargeld zal worden. Het spreekt voor zich dat niemand daar echt zit op te wachten.