Maar volgens valutaspecialisten zal de verkoopdruk bij de dollar niet zo lang aanhouden, want in de verte wenkt in de Verenigde Staten al de fiscale klip.

Een zwakkere dollar is uiteraar geen goed nieuws voor de Europese exportgerichte bedrijven, want die zien hun positie op de internationale markten verzwakken.

De focus zal zich vandaag geleidelijk aan verplaatsen van de Verenigde Staten naar Griekenland, waar de besparingsmaatregelen in het parlement zullen worden besproken. Uitgangspunt is een rapport van 238 bladzijden, waar vanavond over wordt gestemd.

Lancering iPhone 5 door Mobistar groot succes

Eind september 2012 lanceerde Mobistar de iPhone 5 in België, gecombineerd met het iSwap-programma. Deze nieuwe aanpak beoogde een betere klantenervaring en was een groot succes.

De klanten konden zich vooraf registreren om een iPhone 5 te kopen en tegelijk een tariefplancheck doen teneinde optimaal te kunnen genieten van alle functionaliteiten van hun smartphone. Duizenden klanten registreerden zich op een week tijd.

Het succes van de iPhone 5-lancering en de ervaring met gecombineerde aanbiedingen, opgedaan tijdens de zomer, bevestigt Mobistar in zijn analyse dat dit soort aanbiedingen slechts een zeer beperkt marktsegment in België interesseert.

Tenslotte lanceerde Mobistar een prepaidaanbieding voor mobiele data: Internet on Mobile, enkel beschikbaar via het internet en anticipeerde ook op de evolutie van de noden van de mobiele markt door Panter Unlimited, een abonnement aan 60 euro per maand aan te bieden.

Na de lancering van de 4g-piloot in Antwerpen in juli 2012, startte Mobistar in september met de officiële test van zijn 4g-netwerk. Bepaalde residentiële en professionele klanten kunnen tijdens de testperiode tot 10 keer sneller mobiel surfen dan op het 3g-netwerk. Orange Communications Luxembourg is overgegaan tot de pre-commerciële lancering van zijn 4g-netwerk in Luxemburgstad op 25 september 2012.

Maar volgens valutaspecialisten zal de verkoopdruk bij de dollar niet zo lang aanhouden, want in de verte wenkt in de Verenigde Staten al de fiscale klip. Een zwakkere dollar is uiteraar geen goed nieuws voor de Europese exportgerichte bedrijven, want die zien hun positie op de internationale markten verzwakken. De focus zal zich vandaag geleidelijk aan verplaatsen van de Verenigde Staten naar Griekenland, waar de besparingsmaatregelen in het parlement zullen worden besproken. Uitgangspunt is een rapport van 238 bladzijden, waar vanavond over wordt gestemd.Lancering iPhone 5 door Mobistar groot succes Eind september 2012 lanceerde Mobistar de iPhone 5 in België, gecombineerd met het iSwap-programma. Deze nieuwe aanpak beoogde een betere klantenervaring en was een groot succes. De klanten konden zich vooraf registreren om een iPhone 5 te kopen en tegelijk een tariefplancheck doen teneinde optimaal te kunnen genieten van alle functionaliteiten van hun smartphone. Duizenden klanten registreerden zich op een week tijd. Het succes van de iPhone 5-lancering en de ervaring met gecombineerde aanbiedingen, opgedaan tijdens de zomer, bevestigt Mobistar in zijn analyse dat dit soort aanbiedingen slechts een zeer beperkt marktsegment in België interesseert. Tenslotte lanceerde Mobistar een prepaidaanbieding voor mobiele data: Internet on Mobile, enkel beschikbaar via het internet en anticipeerde ook op de evolutie van de noden van de mobiele markt door Panter Unlimited, een abonnement aan 60 euro per maand aan te bieden. Na de lancering van de 4g-piloot in Antwerpen in juli 2012, startte Mobistar in september met de officiële test van zijn 4g-netwerk. Bepaalde residentiële en professionele klanten kunnen tijdens de testperiode tot 10 keer sneller mobiel surfen dan op het 3g-netwerk. Orange Communications Luxembourg is overgegaan tot de pre-commerciële lancering van zijn 4g-netwerk in Luxemburgstad op 25 september 2012.