Eric Hunsader, woordvoerder van de Nanex, sprak in verband met het stopzetten van de handel van een "Stop Logic Event", waarbij de markt de kans krijgt om weer op adem te komen. Die markt was volledig verrast door het plaatsen een enorme verkooporder.

Het betrof meer bepaald 2000 futurescontracten op het goud die op één seconde werd verhandeld en die de goudprijs bijna 10 dollar lager duwde. De order was goed geplaatst, want op het moment dat hij de markt bereikte was er weinig handel in de goudcontracten.

Eric Hunsader, woordvoerder van de Nanex, sprak in verband met het stopzetten van de handel van een "Stop Logic Event", waarbij de markt de kans krijgt om weer op adem te komen. Die markt was volledig verrast door het plaatsen een enorme verkooporder. Het betrof meer bepaald 2000 futurescontracten op het goud die op één seconde werd verhandeld en die de goudprijs bijna 10 dollar lager duwde. De order was goed geplaatst, want op het moment dat hij de markt bereikte was er weinig handel in de goudcontracten.