Dat is echter niet gebeurd, relatief gezien zijn die probleemkredieten nog steeds laag. Dat geldt des te meer wanneer wordt gekeken naar Griekenland, Cyprus en Slovenië, drie andere landen die met grote economische problemen geconfronteerd worden.

Inmiddels is het mysterie opgelost. De banken hebben die probleemkredieten geherfinancierd en ze voorgesteld alsof er geen vuiltje aan de lucht is. In sommige gevallen hebben de banken zelfs kredieten toegestaan om de rente op openstaande leningen te financieren. Op die manier is er dus sprake van boerenbedrog op grote schaal.

Dat is echter niet gebeurd, relatief gezien zijn die probleemkredieten nog steeds laag. Dat geldt des te meer wanneer wordt gekeken naar Griekenland, Cyprus en Slovenië, drie andere landen die met grote economische problemen geconfronteerd worden. Inmiddels is het mysterie opgelost. De banken hebben die probleemkredieten geherfinancierd en ze voorgesteld alsof er geen vuiltje aan de lucht is. In sommige gevallen hebben de banken zelfs kredieten toegestaan om de rente op openstaande leningen te financieren. Op die manier is er dus sprake van boerenbedrog op grote schaal.