Het dividend over het afgelopen jaar wordt verhoogd naar EUR 7. Het verlies van EUR 800 miljoen dat in het vierde kwartaal voortvloeide uit orkaan Sandy heeft geringe impact op de resultaten.

In de herverzekeringsactiviteiten schuilt het mooiste nieuws.

De combined ratio (de bruto schadelast opgeteld met de bedrijfskosten van de verzekeraar gedeeld door de premie die verdiend wordt) van de groep is uitgekomen op 91%. Dat was beter dan verwacht.

De resultaten van de gezondheidsdivisie stelden teleur. Munich Re wil de problemen aanpakken.

Het resultaat uit beleggingen was met EUR 2,2 miljard in het vierde kwartaal ook beter dan verwacht. ABN Amro blijft koper.

Het dividend over het afgelopen jaar wordt verhoogd naar EUR 7. Het verlies van EUR 800 miljoen dat in het vierde kwartaal voortvloeide uit orkaan Sandy heeft geringe impact op de resultaten. In de herverzekeringsactiviteiten schuilt het mooiste nieuws. De combined ratio (de bruto schadelast opgeteld met de bedrijfskosten van de verzekeraar gedeeld door de premie die verdiend wordt) van de groep is uitgekomen op 91%. Dat was beter dan verwacht. De resultaten van de gezondheidsdivisie stelden teleur. Munich Re wil de problemen aanpakken. Het resultaat uit beleggingen was met EUR 2,2 miljard in het vierde kwartaal ook beter dan verwacht. ABN Amro blijft koper.