De verzekeringsdivisie liet een verlies van €207 mln optekenen, tegenover een winst van €232 mln tijdens dezelfde periode een jaar eerder. In de herverzekeringsdivisie daalde de winst met een derde tot €356 mln.

Vanwege de moeilijke economische omstandigheden waagt Münchener Rück zich niet aan prognoses voor het huidige boekjaar. Het objectief van een return op investment van 15% voor de lange termijn blijft evenwel gehandhaafd. De doelstellingen voor dit en volgend jaar kunnen moeilijk gerealiseerd worden.

De verzekeringsdivisie liet een verlies van €207 mln optekenen, tegenover een winst van €232 mln tijdens dezelfde periode een jaar eerder. In de herverzekeringsdivisie daalde de winst met een derde tot €356 mln. Vanwege de moeilijke economische omstandigheden waagt Münchener Rück zich niet aan prognoses voor het huidige boekjaar. Het objectief van een return op investment van 15% voor de lange termijn blijft evenwel gehandhaafd. De doelstellingen voor dit en volgend jaar kunnen moeilijk gerealiseerd worden.