De vijf grootste aandelen in deze index zijn America Movil (5,68%), Ambev (4,81%), Itau Unibanco Holding (4,54%), Petrobras (4,20%) en Banco Bradesco (3,58%).

In tegenstelling tot de MSCI Emerging Markets Asia index heeft deze index de afgelopen weken wel een nieuwe bodem gemaakt in de daling van 2011 (op 2810,92 punten). Niettemin stellen we volgens Leleux bij deze index een negatieve divergentie met de RSI-indicator vast.

Dit wijst op een afnemende kracht achter de daling van de afgelopen jaren. Het is echter nog te vroeg om voluit in deze index te stappen. Leleux wachten op een bevestiging van de trendommekeer met een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandslijn. Bij een nieuwe daling kan de index steun vinden op 2728,08 punten.

Op koerszwakte kunnen dynamische beleggers al een positie in deze index opbouwen. Neutrale profielen wachten een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandslijn af.

De vijf grootste aandelen in deze index zijn America Movil (5,68%), Ambev (4,81%), Itau Unibanco Holding (4,54%), Petrobras (4,20%) en Banco Bradesco (3,58%). In tegenstelling tot de MSCI Emerging Markets Asia index heeft deze index de afgelopen weken wel een nieuwe bodem gemaakt in de daling van 2011 (op 2810,92 punten). Niettemin stellen we volgens Leleux bij deze index een negatieve divergentie met de RSI-indicator vast. Dit wijst op een afnemende kracht achter de daling van de afgelopen jaren. Het is echter nog te vroeg om voluit in deze index te stappen. Leleux wachten op een bevestiging van de trendommekeer met een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandslijn. Bij een nieuwe daling kan de index steun vinden op 2728,08 punten. Op koerszwakte kunnen dynamische beleggers al een positie in deze index opbouwen. Neutrale profielen wachten een opwaartse uitbraak boven de dalende weerstandslijn af.