Naar aanleiding van een aanpassing van het winstmodel heeft KBC Securities het advies voor AkzoNobel verlaagd van 'kopen' naar 'accumulate', terwijl het koersdoel werd teruggeschroefd van 38 naar 36 euro.

Morgen voor opening van de beurs maakt Arseus de omzetcijfers over het vierde kwartaal bekend. KBC Securities rekent op een omzetgroei met 17%, waarvan 7% autonome groei. Het koopadvies voor het aandeel blijft staan.

Morgen na het slot van de beurs maakt Kinepolis de ticketverkopen bekend. KBC Securities rekent op een daling van de verkopen met 3% en blijft het aandeel accumuleren.

Vanmorgen maakte Option bekend dat O2 voor de technologie van het Belgisch bedrijf heeft gekozen. Op basis daarvan blijft het neutraal advies behouden.

Naar aanleiding van een aanpassing van het winstmodel heeft KBC Securities het advies voor AkzoNobel verlaagd van 'kopen' naar 'accumulate', terwijl het koersdoel werd teruggeschroefd van 38 naar 36 euro. Morgen voor opening van de beurs maakt Arseus de omzetcijfers over het vierde kwartaal bekend. KBC Securities rekent op een omzetgroei met 17%, waarvan 7% autonome groei. Het koopadvies voor het aandeel blijft staan. Morgen na het slot van de beurs maakt Kinepolis de ticketverkopen bekend. KBC Securities rekent op een daling van de verkopen met 3% en blijft het aandeel accumuleren. Vanmorgen maakte Option bekend dat O2 voor de technologie van het Belgisch bedrijf heeft gekozen. Op basis daarvan blijft het neutraal advies behouden.