Morgan Stanley ziet de S&P 500 naar 3000 punten gaan, weliswaar over een periode van iets meer dan 5 jaar. Volgens Adam Parker van de Amerikaanse zakenbank kan de winst per aandeel van de bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500 in de periode 2015 tot 2020 gemiddeld met 6% groeien.

Volgens Parker is er dan ook geen ruimte voor pessimisme, alle factoren wijzen in de richting van een verdere stijging van de koersen. Toch houdt Adams nog een slag om de arm: een economische inzinking kan de pret uiteindelijk toch nog komen te verstoren.

Morgan Stanley ziet de S&P 500 naar 3000 punten gaan, weliswaar over een periode van iets meer dan 5 jaar. Volgens Adam Parker van de Amerikaanse zakenbank kan de winst per aandeel van de bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500 in de periode 2015 tot 2020 gemiddeld met 6% groeien. Volgens Parker is er dan ook geen ruimte voor pessimisme, alle factoren wijzen in de richting van een verdere stijging van de koersen. Toch houdt Adams nog een slag om de arm: een economische inzinking kan de pret uiteindelijk toch nog komen te verstoren.