Daarnaast hebben de vastgoedprijzen zich hersteld, waardoor de speculatie is toegenomen over nieuwe maatregelen om de verkopen van woningen en appartementen af te nemen.

Morgan Stanley ziet de groei van de Chinese economie vertragen, zo verklaarde de Amerikaanse zakenbank vanmorgen in een rapport. Maar ook andere economen zien de groei verder vertragen.

Todd Martin, equity strategist in Azië voor Societe Generale, verwacht dat de groei tot het einde van het jaar zwak zal blijven, waarna in de loop van volgend jaar de Chinese economie er weer een tandje bij zou zetten.

Daarnaast hebben de vastgoedprijzen zich hersteld, waardoor de speculatie is toegenomen over nieuwe maatregelen om de verkopen van woningen en appartementen af te nemen. Morgan Stanley ziet de groei van de Chinese economie vertragen, zo verklaarde de Amerikaanse zakenbank vanmorgen in een rapport. Maar ook andere economen zien de groei verder vertragen. Todd Martin, equity strategist in Azië voor Societe Generale, verwacht dat de groei tot het einde van het jaar zwak zal blijven, waarna in de loop van volgend jaar de Chinese economie er weer een tandje bij zou zetten.