Morgan Stanley niet zo positief voor Delhaize

Morgan Stanley publiceerde vanmorgen een rapport over Delhaize, waarbij werd nagegaan wat de huidige stand van zaken voor het aandeel is.

De analisten van de Amerikaanse bank beschouwen 2012 als een keerpunt, gezien de distributieketen moest toegeven dat de prijspositionering bij een aantal dochters niet zo goed was.

Er werden de nodige maatregelen aangekondigd om het tij te helpen keren, maar Morgan Stanley gelooft niet dat die op korte termijn vruchten zullen afwerpen. De prognose voor 2014 ligt bijna 25% onder de consensus, zodat het aandeel slechts een neutraal advies krijgt.

Morgan Stanley niet zo positief voor Delhaize Morgan Stanley publiceerde vanmorgen een rapport over Delhaize, waarbij werd nagegaan wat de huidige stand van zaken voor het aandeel is. De analisten van de Amerikaanse bank beschouwen 2012 als een keerpunt, gezien de distributieketen moest toegeven dat de prijspositionering bij een aantal dochters niet zo goed was. Er werden de nodige maatregelen aangekondigd om het tij te helpen keren, maar Morgan Stanley gelooft niet dat die op korte termijn vruchten zullen afwerpen. De prognose voor 2014 ligt bijna 25% onder de consensus, zodat het aandeel slechts een neutraal advies krijgt.