De nettowinst bedroeg over de verslagperiode $1,09 mrd. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 80 dollarcent, tegenover een consensusverwachting van slechts 46 dollarcent.

De omzet kwam over het tweede kwartaal uit op $7,95 mrd, waar de analisten op $7,93 mrd vorig jaar. Als gevolg van de daling van de beurskoersen daalden de trading inkomsten.

Ook Wells Fargo maakte eveneens beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. De winst steeg op jaarbasis met 12% tot $2,55 mrd. Per aandeel werd 55 in 57 dollarcent verdiend, dit als gevolg van een toename van het aantal uitstaande aandelen.

Nog in de banksector maakte US Bancorp eveneens beter dan verwachte resultaten bekend. De nettowinst verviervoudigde, hoewel deze bank de provisies voor probleemkredieten lichtjes zag stijgen.

De nettowinst bedroeg over de verslagperiode $1,09 mrd. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 80 dollarcent, tegenover een consensusverwachting van slechts 46 dollarcent. De omzet kwam over het tweede kwartaal uit op $7,95 mrd, waar de analisten op $7,93 mrd vorig jaar. Als gevolg van de daling van de beurskoersen daalden de trading inkomsten. Ook Wells Fargo maakte eveneens beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. De winst steeg op jaarbasis met 12% tot $2,55 mrd. Per aandeel werd 55 in 57 dollarcent verdiend, dit als gevolg van een toename van het aantal uitstaande aandelen. Nog in de banksector maakte US Bancorp eveneens beter dan verwachte resultaten bekend. De nettowinst verviervoudigde, hoewel deze bank de provisies voor probleemkredieten lichtjes zag stijgen.