Morgan Stanley heeft de winstprognoses voor Umicore lichtjes verhoogd, dit op basis van de evolutie van zowel de metaalprijzen als de valutakoersen. De verwachte EBIT voor 2014 wordt met 1% verhoogd tot 292 miljoen euro, de winst per aandeel zou nu uitkomen op 1,83 euro.

Daarmee komt de prognose van Morgan Stanley echter nog altijd 4% onder de consensus uit. In de divisie Energy Materials wordt een verbetering van de winstgevendheid verwacht. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 32 euro.

Morgan Stanley heeft de winstprognoses voor Umicore lichtjes verhoogd, dit op basis van de evolutie van zowel de metaalprijzen als de valutakoersen. De verwachte EBIT voor 2014 wordt met 1% verhoogd tot 292 miljoen euro, de winst per aandeel zou nu uitkomen op 1,83 euro. Daarmee komt de prognose van Morgan Stanley echter nog altijd 4% onder de consensus uit. In de divisie Energy Materials wordt een verbetering van de winstgevendheid verwacht. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 32 euro.