Deze activiteiten tellen maar voor 12% van de EBITDA, maar ze kunnen dit jaar wel een belangrijke katalysator worden. Mackay gaat voor dit jaar uit van een stabiele tot iets hogere EBITDA-groei in 2013.

Verwacht mag worden dat het management later dit jaar meer uitleg zal geven voor de targets naar 2016 toe.

Morgan Stanley blijf sterk geloven in Solvay, het aandeel staat op de lijst met beste ideeën van de zakenbank met een advies overwogen.

Bij ING is Filip De Pauw minder optimistisch, hij ziet zowel bull als bear argumenten en heeft per saldo slechts een neutraal advies.

Deze activiteiten tellen maar voor 12% van de EBITDA, maar ze kunnen dit jaar wel een belangrijke katalysator worden. Mackay gaat voor dit jaar uit van een stabiele tot iets hogere EBITDA-groei in 2013. Verwacht mag worden dat het management later dit jaar meer uitleg zal geven voor de targets naar 2016 toe. Morgan Stanley blijf sterk geloven in Solvay, het aandeel staat op de lijst met beste ideeën van de zakenbank met een advies overwogen. Bij ING is Filip De Pauw minder optimistisch, hij ziet zowel bull als bear argumenten en heeft per saldo slechts een neutraal advies.