Wie deze aanbeveling opvolgde en de volgende dag aan de openingskoers kocht (210,81 USD), kan vandaag een koerswinst van meer dan 20% realiseren.

In deze volatiele beurstijden is het naar de mening van Van Herck raadzaam tijdig winst te nemen. Op het ogenblik dat de koers op het punt staat de historische top van 265 USD opwaarts te doorbreken, leek het men geen slecht idee om even op Tesla terug te komen.

En te adviseren om bij nieuwe historische records de blootstelling aan dit aandeel af te bouwen. Daarmee doet Van Herck geen uitspraak over het fundamentele plaatje. Hij heeft een advies afbouwen.

Wie deze aanbeveling opvolgde en de volgende dag aan de openingskoers kocht (210,81 USD), kan vandaag een koerswinst van meer dan 20% realiseren. In deze volatiele beurstijden is het naar de mening van Van Herck raadzaam tijdig winst te nemen. Op het ogenblik dat de koers op het punt staat de historische top van 265 USD opwaarts te doorbreken, leek het men geen slecht idee om even op Tesla terug te komen. En te adviseren om bij nieuwe historische records de blootstelling aan dit aandeel af te bouwen. Daarmee doet Van Herck geen uitspraak over het fundamentele plaatje. Hij heeft een advies afbouwen.