1/Materis: groei van 6,7% in het 3de kwartaal tegenover 2,7% in de eerste negen maanden, onder impuls van de ParexGroup (mortieren) die blijft profiteren van de dynamiek in de opkomende markten en de opleving van de bouwactiviteiten in de

VSA.

2/Stahl: de Nederlandse specialist in bekleding en afwerking van lederproducten realiseerde een omzetgroei van 2,3% in het derde kwartaal (tegen -2,3% in de eerste 9 maanden). Naast de omzetgroei voert de groep gesprekken met het Zwitserse Clariant voor de overname van de divisie Leather Services van Clariant.

3/IHS : de marktleider voor telecominfrastructuur (waaronder zendmasten) in Afrika heeft in het derde kwartaal een zeer sterke groei gerealiseerd (+116%).

Sinds de start van jaar steeg het aantal beheerde telecommasten in portefeuille van orens steeg 3.500 naar 9.000. Ondanks de koersstijging van dit jaar blijft het aandeel volgens Delaunay aantrekkelijk, vandaar ook de handhaving van het advies opbouwen.

1/Materis: groei van 6,7% in het 3de kwartaal tegenover 2,7% in de eerste negen maanden, onder impuls van de ParexGroup (mortieren) die blijft profiteren van de dynamiek in de opkomende markten en de opleving van de bouwactiviteiten in de VSA. 2/Stahl: de Nederlandse specialist in bekleding en afwerking van lederproducten realiseerde een omzetgroei van 2,3% in het derde kwartaal (tegen -2,3% in de eerste 9 maanden). Naast de omzetgroei voert de groep gesprekken met het Zwitserse Clariant voor de overname van de divisie Leather Services van Clariant. 3/IHS : de marktleider voor telecominfrastructuur (waaronder zendmasten) in Afrika heeft in het derde kwartaal een zeer sterke groei gerealiseerd (+116%). Sinds de start van jaar steeg het aantal beheerde telecommasten in portefeuille van orens steeg 3.500 naar 9.000. Ondanks de koersstijging van dit jaar blijft het aandeel volgens Delaunay aantrekkelijk, vandaar ook de handhaving van het advies opbouwen.