Ook t.o.v. het dollarblok lijkt de EUR zijn piek (bijna) bereikt te hebben. De AUD bereikte een voorlopig dieptepunt in de correctie vanaf midden 2012 op 1,50 AUD voor 1 EUR.

Hoewel een verdere koersdaling van de AUD tot 1,54 AUD voor 1 EUR zeker niet uit te sluiten is, is het Leleux-team niettemin van oordeel dat de munt op dit moment een mooi instapmoment biedt. Als de AUD aan een opmars begint t.o.v. de EUR en hierbij door de weerstand van 1,32 gaat, is dit het signaal dat een nieuwe fase van AUD-sterkte is aangebroken.

De structurele trend blijft wijzen op een verdere versterking van de AUD!

Ook t.o.v. het dollarblok lijkt de EUR zijn piek (bijna) bereikt te hebben. De AUD bereikte een voorlopig dieptepunt in de correctie vanaf midden 2012 op 1,50 AUD voor 1 EUR. Hoewel een verdere koersdaling van de AUD tot 1,54 AUD voor 1 EUR zeker niet uit te sluiten is, is het Leleux-team niettemin van oordeel dat de munt op dit moment een mooi instapmoment biedt. Als de AUD aan een opmars begint t.o.v. de EUR en hierbij door de weerstand van 1,32 gaat, is dit het signaal dat een nieuwe fase van AUD-sterkte is aangebroken. De structurele trend blijft wijzen op een verdere versterking van de AUD!