Het bedrijf is aanwezig in 40 landen met een aandeel in de omzet van 40% voor de Verenigde Staten (dit is dan ook de belangrijkste markt voor UCB), op de voet gevolgd door Europa met 39% en tenslotte de opkomende markten met 11%.

Het meest verkochte geneesmiddel van UCB is tot op heden Keppra (een geneesmiddel voor de behandeling van epilepsie).

Maar het verstrijken van de exclusieve verkooprechten in de VSA en in Europa heeft geleid tot een aanzienlijke daling van de verkopen (ondanks de gestage groei in Japan en de opkomende landen).

Echter de dubbelcijferige groei van de drie paradepaardjes van UCB, nl. Cimzia (voor de behandeling van de ziekte van Crohn en reumatoïde artritis), Vimpat (anti-epilepsiemidel) en Neupro (voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en de rusteloze benenziekte) compenseren de lagere omzet van Keppra. Delaunay heeft een advies opbouwen.

Het bedrijf is aanwezig in 40 landen met een aandeel in de omzet van 40% voor de Verenigde Staten (dit is dan ook de belangrijkste markt voor UCB), op de voet gevolgd door Europa met 39% en tenslotte de opkomende markten met 11%. Het meest verkochte geneesmiddel van UCB is tot op heden Keppra (een geneesmiddel voor de behandeling van epilepsie). Maar het verstrijken van de exclusieve verkooprechten in de VSA en in Europa heeft geleid tot een aanzienlijke daling van de verkopen (ondanks de gestage groei in Japan en de opkomende landen). Echter de dubbelcijferige groei van de drie paradepaardjes van UCB, nl. Cimzia (voor de behandeling van de ziekte van Crohn en reumatoïde artritis), Vimpat (anti-epilepsiemidel) en Neupro (voor de behandeling van de ziekte van Parkinson en de rusteloze benenziekte) compenseren de lagere omzet van Keppra. Delaunay heeft een advies opbouwen.