Ten opzichte van de gemiddelde koers over de afgelopen drie maanden bedraagt de premie 35% en over de afgelopen twaalf maanden komt de premie op 30%. De deal maakt een goede kans van slagen doordat beide bedrijven HAL als grootaandeelhouder hebben.

HAL bezit 33% van de aandelen Boskalis en 32% van de aandelen Dockwise. Hal heeft onherroepelijk toegezegd dat zij het voorgenomen bod zal ondersteunen en aanvaarden. Theodoor Gilissen Bankiers had een koopadvies op Dockwise en adviseert de stukken op de huidige koers te verkopen.

De kans dat het bod slaagt is groot maar de openingskoers van gisteren biedt nog maar weinig koerspotentieel. De kans op een hoger bod is klein en het koerspotentieel is te klein om het risico van een mogelijk afketsen van het bod niet te nemen.

Ten opzichte van de gemiddelde koers over de afgelopen drie maanden bedraagt de premie 35% en over de afgelopen twaalf maanden komt de premie op 30%. De deal maakt een goede kans van slagen doordat beide bedrijven HAL als grootaandeelhouder hebben. HAL bezit 33% van de aandelen Boskalis en 32% van de aandelen Dockwise. Hal heeft onherroepelijk toegezegd dat zij het voorgenomen bod zal ondersteunen en aanvaarden. Theodoor Gilissen Bankiers had een koopadvies op Dockwise en adviseert de stukken op de huidige koers te verkopen. De kans dat het bod slaagt is groot maar de openingskoers van gisteren biedt nog maar weinig koerspotentieel. De kans op een hoger bod is klein en het koerspotentieel is te klein om het risico van een mogelijk afketsen van het bod niet te nemen.