Er zal een enorme herverdeling van de welvaart plaatsvinden, de grootste die er in de Amerikaanse geschiedenis heeft plaatsgevonden. Wie geld genoeg heeft om te beleggen zal beter worden van de politiek van de FED, de armen zullen armer worden.

Maar bovengeschetst scenario geldt niet alleen voor de Verenigde Staten. De monetaire politiek van de centrale banken maakt de rijken rijker en de armen armer, ook in Europa en Japan. Uiteindelijk zal ze leiden tot het verdwijnen van de middenklasse, een evolutie die al volop bezig is.

Er zal een enorme herverdeling van de welvaart plaatsvinden, de grootste die er in de Amerikaanse geschiedenis heeft plaatsgevonden. Wie geld genoeg heeft om te beleggen zal beter worden van de politiek van de FED, de armen zullen armer worden. Maar bovengeschetst scenario geldt niet alleen voor de Verenigde Staten. De monetaire politiek van de centrale banken maakt de rijken rijker en de armen armer, ook in Europa en Japan. Uiteindelijk zal ze leiden tot het verdwijnen van de middenklasse, een evolutie die al volop bezig is.