Ook dit jaar zullen volgens Royal Bank of Scotland de omzet en de kasstromen onder de verwachtingen uitkomen.

Op de definitieve jaarresultaten is het nog enkele weken wachten maar nu al is duidelijk dat de vooropgestelde productie van 19.050 ton rare earth oxides of REO's vorig jaar niet gehaald werd.

De eerste fase van het Phoenix uitbreidingsproject moest normaal op 31 december afgerond zijn maar dit is niet het geval. De nieuwe streefdatum is nu halfweg 2013. Molycorp verloor in 2012 meer dan de helft van zijn beurswaarde.

Intussen liet het Australische Lynas Corp. weten dat de Lynas Advanced Materials Plant (LAMP) intussen volledig operationeel
is en dat binnen enkele weken de eerste afgewerkte producten op basis van uit ertsen gewonnen.

Ook dit jaar zullen volgens Royal Bank of Scotland de omzet en de kasstromen onder de verwachtingen uitkomen. Op de definitieve jaarresultaten is het nog enkele weken wachten maar nu al is duidelijk dat de vooropgestelde productie van 19.050 ton rare earth oxides of REO's vorig jaar niet gehaald werd. De eerste fase van het Phoenix uitbreidingsproject moest normaal op 31 december afgerond zijn maar dit is niet het geval. De nieuwe streefdatum is nu halfweg 2013. Molycorp verloor in 2012 meer dan de helft van zijn beurswaarde. Intussen liet het Australische Lynas Corp. weten dat de Lynas Advanced Materials Plant (LAMP) intussen volledig operationeel is en dat binnen enkele weken de eerste afgewerkte producten op basis van uit ertsen gewonnen.