De FED voorziet het manna waar de beurs van Wall Street mee wordt gevoed. Ze zorgt er namelijk voor dat er voldoende geld beschikbaar is om aandelen te blijven kopen. Anderzijds rekent de FED om de beleggers een gevoel van welvaart te geven waardoor hun consumptiegedrag wordt aangenomen.

Maar El-Erian waarschuwt dat de financiële markten geen Disney-fim zijn, waar twee hoofdrolspelers die elkaar tegenkomen verliefd worden en eeuwig bij elkaar blijven. De liefdesrelatie werd in het leven geroepen door Ben Bernanke, een man waar de beleggers nog altijd heimwee naar hebben.

De FED voorziet het manna waar de beurs van Wall Street mee wordt gevoed. Ze zorgt er namelijk voor dat er voldoende geld beschikbaar is om aandelen te blijven kopen. Anderzijds rekent de FED om de beleggers een gevoel van welvaart te geven waardoor hun consumptiegedrag wordt aangenomen. Maar El-Erian waarschuwt dat de financiële markten geen Disney-fim zijn, waar twee hoofdrolspelers die elkaar tegenkomen verliefd worden en eeuwig bij elkaar blijven. De liefdesrelatie werd in het leven geroepen door Ben Bernanke, een man waar de beleggers nog altijd heimwee naar hebben.