Mohamed El-Erian van PIMCO maakt zich niet zo veel zorgen over de toekomst, hij ziet de rally na een korte adempauze gewoon hervatten. Aanleiding is de U-bocht die de Japanse centrale bank heeft gemaakt en die de financiële markten in de komende weken zal blijven ondersteunen.

Bovendien is er nog altijd de FED-put, wat wil zeggen dat de Amerikaanse centrale bank onmiddellijk zal ingrijpen wanneer er iets zou gebeuren. Dat kan onder andere inhouden dat de FED meer geld in het systeem zal pompen wanneer de beurskoersen dalen.

Mohamed El-Erian van PIMCO maakt zich niet zo veel zorgen over de toekomst, hij ziet de rally na een korte adempauze gewoon hervatten. Aanleiding is de U-bocht die de Japanse centrale bank heeft gemaakt en die de financiële markten in de komende weken zal blijven ondersteunen. Bovendien is er nog altijd de FED-put, wat wil zeggen dat de Amerikaanse centrale bank onmiddellijk zal ingrijpen wanneer er iets zou gebeuren. Dat kan onder andere inhouden dat de FED meer geld in het systeem zal pompen wanneer de beurskoersen dalen.