De beleggers hebben op geen enkel moment wakker gelegen van Iran, Irak, Noord-Korea of Syrië, maar daar zou volgens Mohamed El-Erian nu wel eens verandering in kunnen komen. Hij maakt zich met name grote zorgen over de evoluties die in de Oekraïne aan de gang zijn.

De hierboven vermelde landen waren strategisch minder belangrijk, maar die relatieve onbelangrijkheid geldt uiteraard niet voor de Oekraïne. In het beste geval zal het westen lijdzaam toezien hoe de Oekraïne de Krim moet afstaan aan Rusland, met blijvende spanningen tot gevolg.

De beleggers hebben op geen enkel moment wakker gelegen van Iran, Irak, Noord-Korea of Syrië, maar daar zou volgens Mohamed El-Erian nu wel eens verandering in kunnen komen. Hij maakt zich met name grote zorgen over de evoluties die in de Oekraïne aan de gang zijn. De hierboven vermelde landen waren strategisch minder belangrijk, maar die relatieve onbelangrijkheid geldt uiteraard niet voor de Oekraïne. In het beste geval zal het westen lijdzaam toezien hoe de Oekraïne de Krim moet afstaan aan Rusland, met blijvende spanningen tot gevolg.