Ook hier geldt volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer dat verkopen als een koers wat negatief wordt besproken niet het meest verstandige is.

Een andere reden om positief te zijn is dat de geldstromen duidelijk richting de Europese aandelenmarkten blijven gaan. De belangstelling is soms zo enorm dat regeringen in verlegenheid worden gebracht. We doelen natuurlijk op de beursgang van Royal Mail.

De Britse regering verkocht de aandelen tegen £ 3,30. De eerste koersen waren vrijdag rond de £ 4,55. Particuliere beleggers die hebben ingeschreven zullen weinig tot niets hebben gekregen.

De Britse oppositie stelde dat het bedrijf voor een veel te lage prijs is verkocht. Of dat zo is moet natuurlijk de komende weken blijken.

Ook hier geldt volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer dat verkopen als een koers wat negatief wordt besproken niet het meest verstandige is. Een andere reden om positief te zijn is dat de geldstromen duidelijk richting de Europese aandelenmarkten blijven gaan. De belangstelling is soms zo enorm dat regeringen in verlegenheid worden gebracht. We doelen natuurlijk op de beursgang van Royal Mail. De Britse regering verkocht de aandelen tegen £ 3,30. De eerste koersen waren vrijdag rond de £ 4,55. Particuliere beleggers die hebben ingeschreven zullen weinig tot niets hebben gekregen. De Britse oppositie stelde dat het bedrijf voor een veel te lage prijs is verkocht. Of dat zo is moet natuurlijk de komende weken blijken.