Liam Bailey, partner bij global estate agent Knight Frank, is echter van mening dat de Belgische vastgoedmarkt wel degelijk gevaar loopt. Hij selecteerde een groep van een aantal regio's en landen die inderdaad gevaar lopen de volgende vastgoedzeepbel te worden.

Zijn lijstje vermeldt Israel, Canada, Noorwegen, Australië, Dubai, Hong Kong, Londen, Singapore en dus niet te vergeten België. Hoeveel de Belgische vastgoedprijzen overgewaardeerd zijn vermeldt Bailey evenwel niet. De overwaardering zou het grootst zijn in Israel, Noorwegen en Zwitserland.

Liam Bailey, partner bij global estate agent Knight Frank, is echter van mening dat de Belgische vastgoedmarkt wel degelijk gevaar loopt. Hij selecteerde een groep van een aantal regio's en landen die inderdaad gevaar lopen de volgende vastgoedzeepbel te worden. Zijn lijstje vermeldt Israel, Canada, Noorwegen, Australië, Dubai, Hong Kong, Londen, Singapore en dus niet te vergeten België. Hoeveel de Belgische vastgoedprijzen overgewaardeerd zijn vermeldt Bailey evenwel niet. De overwaardering zou het grootst zijn in Israel, Noorwegen en Zwitserland.