Shilling verwacht een forse correctie op de beurs van Wall Street, waarbij de S&P 500 zelfs een correctie met meer dan 40% te slikken zou krijgen. Moeten we ons bovendien voorbereiden op een wereldwijde recessie? Volgens Shilling is het antwoord op deze vraag een volmondig 'ja'.

Hij bereikt zich voor op een globale recessie gekenmerkt door dalende bedrijfsomzetten, onhoudbare winstmarges en grote valutaverliezen. Op basis van de verwachte recessie zijn de huidige waarderingen op de beurs van Wall Street te hoog, zodat een forse correctie niet kan uitblijven.

Shilling verwacht een forse correctie op de beurs van Wall Street, waarbij de S&P 500 zelfs een correctie met meer dan 40% te slikken zou krijgen. Moeten we ons bovendien voorbereiden op een wereldwijde recessie? Volgens Shilling is het antwoord op deze vraag een volmondig 'ja'. Hij bereikt zich voor op een globale recessie gekenmerkt door dalende bedrijfsomzetten, onhoudbare winstmarges en grote valutaverliezen. Op basis van de verwachte recessie zijn de huidige waarderingen op de beurs van Wall Street te hoog, zodat een forse correctie niet kan uitblijven.