Moeten extremistische partijen verboden worden?, zo luidt de vraag die nu wordt gesteld. Het probleem stelt zich al langer dan vandaag, maar eigenlijk weet niemand er een goed antwoord op te formuleren. Gouden Dageraad krijgt nu een unieke kans om de twee vermoorde leden als martelaars voor te stellen.

Daardoor kan de aanhang van de partij opnieuw groeien. Wanneer de Griekse regering vooralsnog zou besluiten om Gouden Dageraad te verbieden, zal de partij waarschijnlijk ondergronds gaan. De economische situatie in Griekenland is zo ernstig dat het politieke middenveld er op het punt staat om weggevaagd te worden. Het verbieden van extreem-links en extreem-rechts zal dat probleem niet verhelpen.

Moeten extremistische partijen verboden worden?, zo luidt de vraag die nu wordt gesteld. Het probleem stelt zich al langer dan vandaag, maar eigenlijk weet niemand er een goed antwoord op te formuleren. Gouden Dageraad krijgt nu een unieke kans om de twee vermoorde leden als martelaars voor te stellen. Daardoor kan de aanhang van de partij opnieuw groeien. Wanneer de Griekse regering vooralsnog zou besluiten om Gouden Dageraad te verbieden, zal de partij waarschijnlijk ondergronds gaan. De economische situatie in Griekenland is zo ernstig dat het politieke middenveld er op het punt staat om weggevaagd te worden. Het verbieden van extreem-links en extreem-rechts zal dat probleem niet verhelpen.