De S&P 500 is de in maand september bijvoorbeeld gemiddeld met 0,50% gedaald. Ryan Detrick van Schaeffer's Investment Research relativeert echter de september-prestaties. In de afgelopen 10 jaar heeft september op de beurs in 70% van de gevallen een positief resultaat opgeleverd voor een belegging in aandelen.

De gemiddelde winst van een aandelenbelegging bedroeg 0,50%. Moeten de financiële markten schrik hebben van september? Het antwoord op deze vraag luidt dus 'neen, niet meer dan van andere maanden'. De verwachtingen zijn momenteel allesbehalve hooggespannen en dus kunnen zich goede koopkansen aanbieden.

De S&P 500 is de in maand september bijvoorbeeld gemiddeld met 0,50% gedaald. Ryan Detrick van Schaeffer's Investment Research relativeert echter de september-prestaties. In de afgelopen 10 jaar heeft september op de beurs in 70% van de gevallen een positief resultaat opgeleverd voor een belegging in aandelen. De gemiddelde winst van een aandelenbelegging bedroeg 0,50%. Moeten de financiële markten schrik hebben van september? Het antwoord op deze vraag luidt dus 'neen, niet meer dan van andere maanden'. De verwachtingen zijn momenteel allesbehalve hooggespannen en dus kunnen zich goede koopkansen aanbieden.