De implementatie van de kostenbesparingen van de groep verloopt volgens schema.

De aanhoudende moeilijke economische context, het gebrek aan consistente indicaties van een globale economische heropleving, de overcapaciteit in de meeste markt en en de eraan gekoppelde algemene prijsdruk zullen echter wegen op de winstgevendheid.

Bekaert is vastberaden om dankzij haar globale geografische aanwezigheid en brede productenportefeuille, markt- en technologisch leider te blijven in dienst van haar klanten en alle andere stakeholders wereldwijd.

De implementatie van de kostenbesparingen van de groep verloopt volgens schema. De aanhoudende moeilijke economische context, het gebrek aan consistente indicaties van een globale economische heropleving, de overcapaciteit in de meeste markt en en de eraan gekoppelde algemene prijsdruk zullen echter wegen op de winstgevendheid. Bekaert is vastberaden om dankzij haar globale geografische aanwezigheid en brede productenportefeuille, markt- en technologisch leider te blijven in dienst van haar klanten en alle andere stakeholders wereldwijd.