Resilux verwacht dat de verkochte volumes voor het volledige jaar 2012 in lijn zullen liggen met vorig jaar. Door hogere verkopen in het tweede semester werd de achterstand van het eerste semester reeds goedgemaakt.

Resilux verwacht dat de resultaten in het tweede halfjaar 2012 beter zullen zijn dat de resultaten in het tweede halfjaar van 2011. De operationele cashflow (ebitda) voor het volledige jaar 2012 zal lager zijn dan voor het jaar 2011.

Door lagere niet-kaskosten en lagere financiële kosten wordt wel verwacht dat het resultaat voor belastingen en voor de verwerking van het resultaat van de jointventure Airolux in lijn zal zijn met 2011.

Resilux verwacht dat het resultaat op basis van de equity-methode met betrekking tot de jointventure Airolux door hogere ontwikkelingskosten voor het product in 2012 meer negatief zal zijn dan in 2011. In de tweede jaarhelft verwacht Resilux een bedrag van EURO 6,0 à 8,0 miljoen te investeren.

Geen verrassingen

Volgens Guy Sips van KBC Securities is het moeilijk om conclusies te trekken over Resilux gezien het ontbreken van een guidance. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, evenals het koersdoel van 57,50 euro. De informatie die werd meegegeven bevatte geen echte verrassingen.

Resilux verwacht dat de verkochte volumes voor het volledige jaar 2012 in lijn zullen liggen met vorig jaar. Door hogere verkopen in het tweede semester werd de achterstand van het eerste semester reeds goedgemaakt. Resilux verwacht dat de resultaten in het tweede halfjaar 2012 beter zullen zijn dat de resultaten in het tweede halfjaar van 2011. De operationele cashflow (ebitda) voor het volledige jaar 2012 zal lager zijn dan voor het jaar 2011. Door lagere niet-kaskosten en lagere financiële kosten wordt wel verwacht dat het resultaat voor belastingen en voor de verwerking van het resultaat van de jointventure Airolux in lijn zal zijn met 2011. Resilux verwacht dat het resultaat op basis van de equity-methode met betrekking tot de jointventure Airolux door hogere ontwikkelingskosten voor het product in 2012 meer negatief zal zijn dan in 2011. In de tweede jaarhelft verwacht Resilux een bedrag van EURO 6,0 à 8,0 miljoen te investeren.Geen verrassingen Volgens Guy Sips van KBC Securities is het moeilijk om conclusies te trekken over Resilux gezien het ontbreken van een guidance. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, evenals het koersdoel van 57,50 euro. De informatie die werd meegegeven bevatte geen echte verrassingen.