Op de radio schatte Modrikamen dat er per aandeel 2 tot 2,50 euro aan waarde terugkeert naar Fortis Holding, maar het verlies per aandeel wordt op circa 10 euro geraamd. In het huidige sereen klimaat had er vanuit een sterkere basis onderhandeld kunnen worden met BNP Paribas over Fortis Bank.

Volgens kantoor Modrikamen is een stand-alone situatie voor Fortis Bank perfect mogelijk. De huidige situatie kost de Belgische staat veel geld. In oktober noteerde het aandeel BNP Paribas nog 68 euro, nu is dat nog iets minder dan 30 euro. Inmiddels is bevestigd dat er vandaag niet wordt gehandeld in aandelen Fortis.

Op de radio schatte Modrikamen dat er per aandeel 2 tot 2,50 euro aan waarde terugkeert naar Fortis Holding, maar het verlies per aandeel wordt op circa 10 euro geraamd. In het huidige sereen klimaat had er vanuit een sterkere basis onderhandeld kunnen worden met BNP Paribas over Fortis Bank. Volgens kantoor Modrikamen is een stand-alone situatie voor Fortis Bank perfect mogelijk. De huidige situatie kost de Belgische staat veel geld. In oktober noteerde het aandeel BNP Paribas nog 68 euro, nu is dat nog iets minder dan 30 euro. Inmiddels is bevestigd dat er vandaag niet wordt gehandeld in aandelen Fortis.