Zelfs een groeivertraging in China van 10% naar 8% is volgens Mobius niets om bezorgd over te zijn. Hij zich zich pas zorgen beginnen te maken wanneer de groei terugvalt naar 5%. Dat scenario lijkt echter weinig waarschijnlijk.

Mobius gelooft in de voortzetting van de bull market, er van uitgaande dat er geen double dip recessie komt. De waarderingen zijn echter niet zo aantrekkelijk als ze een tijdje geleden waren.

Er zijn nog steeds koopjes te vinden, maar er moet harder naar worden gezocht. In China belegt Templeton Asset Management selectief in consumer en manufacturing aandelen.

Brazilië blijft echter zijn top pick bij de groeilanden, dit vanwege de bodemrijkdommen van het land. Bovendien stijgen de inkomens er snel. Vale blijft één van zijn favorieten.

Zelfs een groeivertraging in China van 10% naar 8% is volgens Mobius niets om bezorgd over te zijn. Hij zich zich pas zorgen beginnen te maken wanneer de groei terugvalt naar 5%. Dat scenario lijkt echter weinig waarschijnlijk. Mobius gelooft in de voortzetting van de bull market, er van uitgaande dat er geen double dip recessie komt. De waarderingen zijn echter niet zo aantrekkelijk als ze een tijdje geleden waren. Er zijn nog steeds koopjes te vinden, maar er moet harder naar worden gezocht. In China belegt Templeton Asset Management selectief in consumer en manufacturing aandelen. Brazilië blijft echter zijn top pick bij de groeilanden, dit vanwege de bodemrijkdommen van het land. Bovendien stijgen de inkomens er snel. Vale blijft één van zijn favorieten.