"Mobistar zit middenin de uitvoering van zijn transformatieplan en 2013 is een jaar waar investeren in de fundamenten centraal staat: in de relatie met alle Mobistar-klanten en de verdere optimalisatie van het netwerk'', zegt Jean-Marc Harion (CEO).

Luovic Pech (CFO) voegt toe: "De evolutie van de totale omzet van de eerste negen maanden van 2013 is een weerspiegeling van de uitdagende situatie in de markt van de mobiele telefonie. Tegelijkertijd blijft Mobistar zijn aandacht richten op het verbeteren van de efficiëntie van de bedrijfsoperaties en het verminderen van de kosten."

"Mobistar zit middenin de uitvoering van zijn transformatieplan en 2013 is een jaar waar investeren in de fundamenten centraal staat: in de relatie met alle Mobistar-klanten en de verdere optimalisatie van het netwerk'', zegt Jean-Marc Harion (CEO). Luovic Pech (CFO) voegt toe: "De evolutie van de totale omzet van de eerste negen maanden van 2013 is een weerspiegeling van de uitdagende situatie in de markt van de mobiele telefonie. Tegelijkertijd blijft Mobistar zijn aandacht richten op het verbeteren van de efficiëntie van de bedrijfsoperaties en het verminderen van de kosten."