In Brussel de pret uiteraard gedrukt door Mobistar, dat door het schrappen van het dividend een bom onder de beurskoers heeft gelegd. Die beurskoers verliest in reactie meer dan 30% van haar waarde. Ook Belgacom heeft met een inzinking te maken, het sentiment in de telecomsector is dus allesbehalve opperbest.

Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, inmiddels werd de kaap van 1,32 dollar gerond. De stijging van de koers van de euro heeft niet zo zeer te maken met de kracht van de euro als wel met het feit dat de dollar op de valutamarkten terrein verliest.

In Brussel de pret uiteraard gedrukt door Mobistar, dat door het schrappen van het dividend een bom onder de beurskoers heeft gelegd. Die beurskoers verliest in reactie meer dan 30% van haar waarde. Ook Belgacom heeft met een inzinking te maken, het sentiment in de telecomsector is dus allesbehalve opperbest. Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, inmiddels werd de kaap van 1,32 dollar gerond. De stijging van de koers van de euro heeft niet zo zeer te maken met de kracht van de euro als wel met het feit dat de dollar op de valutamarkten terrein verliest.