Het lijkt nu slechts een kwestie van tijd te gaan worden alvorens Portugal om Europes hulp zal moeten vragen. Volgens waarnemers zou het gaan om een bedrag van 50 tot 70 miljard euro.

In Brussel is het sentiment eveneens optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot iets meer dan een half procent. Met een verlies van bijna 2,50% is Mobistar een opvallende daler.

Aanvankelijk deed het gerucht de ronde dat France Telecom een overnamebod zou uitbrengen, wat het aandeel een forse duw in de rug gaf. Na ontkenning van het gerucht dook de koers van de plus in de min.

Het lijkt nu slechts een kwestie van tijd te gaan worden alvorens Portugal om Europes hulp zal moeten vragen. Volgens waarnemers zou het gaan om een bedrag van 50 tot 70 miljard euro. In Brussel is het sentiment eveneens optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot iets meer dan een half procent. Met een verlies van bijna 2,50% is Mobistar een opvallende daler. Aanvankelijk deed het gerucht de ronde dat France Telecom een overnamebod zou uitbrengen, wat het aandeel een forse duw in de rug gaf. Na ontkenning van het gerucht dook de koers van de plus in de min.