De resultaten van Unilever - en dan op de eerste plaats de vooruitzichten - konden de beleggers niet overtuigen. De koers van het aandeel opende vanmorgen fors lager.

BG Group mocht anderzijds op de cijfers iets hoger. Ook Deutsche Bank werd op de cijfers fors lager gezet. Ook bij Swiss Re kregen de cijfers een negatieve ontvangst.

De Brusselse beurs is vanmorgen lager geopend, met een verlies van zowat anderhalf procent voor de BEL 20. De index is daarmee opnieuw duidelijk teruggevallen onder het niveau van 1900.

De financiële sector is eens te meer zwak op dreef, met een fors verlies voor Fortis. Ook Umicore ligt zwak op koers, terwijl Mobistar met de cijfers niet echt wist te overtuigen.

De resultaten van Unilever - en dan op de eerste plaats de vooruitzichten - konden de beleggers niet overtuigen. De koers van het aandeel opende vanmorgen fors lager.BG Group mocht anderzijds op de cijfers iets hoger. Ook Deutsche Bank werd op de cijfers fors lager gezet. Ook bij Swiss Re kregen de cijfers een negatieve ontvangst. De Brusselse beurs is vanmorgen lager geopend, met een verlies van zowat anderhalf procent voor de BEL 20. De index is daarmee opnieuw duidelijk teruggevallen onder het niveau van 1900. De financiële sector is eens te meer zwak op dreef, met een fors verlies voor Fortis. Ook Umicore ligt zwak op koers, terwijl Mobistar met de cijfers niet echt wist te overtuigen.