Op het vlak van bedrijfsresultaten was het vandaag relatief rustig, wat niet abnormaal is voor een vrijdag. De koers van Volvo wordt flink lager gezet na de publicatie van tegenvallende orders.

In Brussel is de BEL 20 opnieuw hoger geopend, met een winst van zowat een half procent voor de index. Die nestelt zich daarmee weer wat veiliger boven het niveau van 1900.

Het zijn eens te meer de financiële sector die het voortouw heeft genomen, met ditmaal Fortis als voorganger. Mobistar moet na de publicatie van de cijfers vanmorgen ruim 4% prijsgeven.

Op het vlak van bedrijfsresultaten was het vandaag relatief rustig, wat niet abnormaal is voor een vrijdag. De koers van Volvo wordt flink lager gezet na de publicatie van tegenvallende orders. In Brussel is de BEL 20 opnieuw hoger geopend, met een winst van zowat een half procent voor de index. Die nestelt zich daarmee weer wat veiliger boven het niveau van 1900. Het zijn eens te meer de financiële sector die het voortouw heeft genomen, met ditmaal Fortis als voorganger. Mobistar moet na de publicatie van de cijfers vanmorgen ruim 4% prijsgeven.