De cijfers van AkzoNobel waren - evenals de verwachtingen maar zus-en-zo, zodat de koers lager opende. TomTom is een andere opvallende daler. Het bedrijf waarschuwde wat de schuldensituatie betreft.

De Brusselse beurs is op haar beurt lager geopend, met een verlies van iets minder dan 1% voor de BEL 20. Mogelijk gaat de index in de komende dagen de kaap van 1700 testen.

KBC zit eens te meer in het hoekje waar de slagen vallen. Daarnaast heeft AB-InBev op beperkte schaal met winstnemingen af te rekenen. Mobistar gaat tegen de trend in wat hoger.

De cijfers van AkzoNobel waren - evenals de verwachtingen maar zus-en-zo, zodat de koers lager opende. TomTom is een andere opvallende daler. Het bedrijf waarschuwde wat de schuldensituatie betreft. De Brusselse beurs is op haar beurt lager geopend, met een verlies van iets minder dan 1% voor de BEL 20. Mogelijk gaat de index in de komende dagen de kaap van 1700 testen. KBC zit eens te meer in het hoekje waar de slagen vallen. Daarnaast heeft AB-InBev op beperkte schaal met winstnemingen af te rekenen. Mobistar gaat tegen de trend in wat hoger.