Hoewel dit SG Private Banking zeer conservatief lijkt, vormt dit een barstje in het defensief profiel van het aandeel.

Mobistar presteerde sinds begin 2008 tot de publicatie van de jaarresultaten ca. 39% beter dan de sector. Het aandeel presteerde sinds de publicatie van de jaarresultaten begin februari fors slechter dan de telecomsector.

Aan de outperformance van het aandeel is, zoals verwacht, een einde gekomen. De waardering van het aandeel ligt na de koersdaling stilaan opnieuw in lijn met de sector (K/W '09 11).

Het dividendrendement van 9,3% (ca. 7,0% netto) moet nu een bodem onder de koers leggen. De uitkering gebeurt in mei (2,90 EUR) en augustus (1,65 EUR).

SG Private Banking verhoogt het advies van verkopen naar houden. Het koersdoel van 50 EUR is bereikt. Bij een verdere daling van de koers richting 46-47 EUR zal de bank niet aarzelen het advies te verhogen naar kopen.

Hoewel dit SG Private Banking zeer conservatief lijkt, vormt dit een barstje in het defensief profiel van het aandeel. Mobistar presteerde sinds begin 2008 tot de publicatie van de jaarresultaten ca. 39% beter dan de sector. Het aandeel presteerde sinds de publicatie van de jaarresultaten begin februari fors slechter dan de telecomsector. Aan de outperformance van het aandeel is, zoals verwacht, een einde gekomen. De waardering van het aandeel ligt na de koersdaling stilaan opnieuw in lijn met de sector (K/W '09 11).Het dividendrendement van 9,3% (ca. 7,0% netto) moet nu een bodem onder de koers leggen. De uitkering gebeurt in mei (2,90 EUR) en augustus (1,65 EUR). SG Private Banking verhoogt het advies van verkopen naar houden. Het koersdoel van 50 EUR is bereikt. Bij een verdere daling van de koers richting 46-47 EUR zal de bank niet aarzelen het advies te verhogen naar kopen.