De workshops worden voor het eerst gegeven in de Mobile Branch, het nieuwe concept ter promotie van de mobiele services.

De ING Mobile Branch is een volledig nieuw concept, uitgerust met smartphones en tablets, voor de promotie van mobiel bankieren. Een animator beantwoordt ter plaatse alle vragen rond bankieren via de smartphone.

Bezoekers, zowel cliënten als niet-cliënten van ING België, kunnen op verschillende tablets en smartphones in de ING Mobile Branch de mobiele app van ING België (in demoversie) uitproberen.

De workshops worden voor het eerst gegeven in de Mobile Branch, het nieuwe concept ter promotie van de mobiele services. De ING Mobile Branch is een volledig nieuw concept, uitgerust met smartphones en tablets, voor de promotie van mobiel bankieren. Een animator beantwoordt ter plaatse alle vragen rond bankieren via de smartphone. Bezoekers, zowel cliënten als niet-cliënten van ING België, kunnen op verschillende tablets en smartphones in de ING Mobile Branch de mobiele app van ING België (in demoversie) uitproberen.