Maar zijn de Belgen daarom hun bankkantoor de rug aan het toekeren om enkel nog te werken met dat ene kanaal? Dat is zeker niet het geval op korte of middellange termijn ...

De toepassing Belfius Direct Mobile voor smartphone werd een jaar geleden gelanceerd en werd tot op heden al bijna 300.000 keer gedownload, terwijl haar evenknie voor tablets al 86.000 keer werd binnengehaald.

60% van de gebruikers zijn mannen en ongeveer 90% is jonger dan 50. Maar wat vooral opvalt, is dat zij minstens 20 keer per maand aanloggen, dat is heel wat vaker dan de gebruikers van internetbankieren en bevestigt de snelheid en het gebruiksvriendelijke karakter van dit kanaal.

Maar zijn de Belgen daarom hun bankkantoor de rug aan het toekeren om enkel nog te werken met dat ene kanaal? Dat is zeker niet het geval op korte of middellange termijn ... De toepassing Belfius Direct Mobile voor smartphone werd een jaar geleden gelanceerd en werd tot op heden al bijna 300.000 keer gedownload, terwijl haar evenknie voor tablets al 86.000 keer werd binnengehaald. 60% van de gebruikers zijn mannen en ongeveer 90% is jonger dan 50. Maar wat vooral opvalt, is dat zij minstens 20 keer per maand aanloggen, dat is heel wat vaker dan de gebruikers van internetbankieren en bevestigt de snelheid en het gebruiksvriendelijke karakter van dit kanaal.